Закваски за приготвяне на домашно кисело мляко
Цената за транспорта варира между 5 и 9 лв. в зависимост от големината на населеното място и отдалечеността от София
Поръчай он-лайн само сега за 5.39лв.
Продукти
Натурална закваска
1x = 10x = 10x
С включена доставка до дома!

Българското кисело мляко е известно по цял свят с вкусовите си качества. За хората по света то е деликатес, а зa българите е част от ежедневното меню, коeто винаги присъства на трапезата. От кисело мляко българите правят много ястия.q То влиза в състава на рецепти за супи, салати, десерти, гарнитури и т.н. Кисело мляко може да се прави и в домашни условия, стига да се спазват някои основни правила. То се приготвя със специална закваска, изолирана от българската природа, разработена за приготвянето на натурално българско кисело мляко с традиционен вкус. С едно пакетче се заквасва един литър мляко, а една кутия е за закваска на минимум 10 литра прясно мляко.




Рецепти с мляко от натурална закваска:

Smoothie с кисело мляко и ягода

Продукти за приблизително 300мл: - 3 с.л. кисело мляко - 3 с.л. прясно мляко - 6 ягоди (замразени) - 3 с.л. ...

виж още...


Smoothie с кисело мляко и ягода
Как да направим автентично българско кисело мляко

Начин на приготвяне с йогуртиера 1. Сварете млякото - над 90°C 2. Охладете до 45°C 3. Поставете млякото ...

виж още...


Как да направим автентично българско кисело мляко
Ягодово вълшебство

Вкусете от блаженството, което наричаме просто „Ягодов шейк”... Необходими продукти: 250 гр. ягоди ...

виж още...


Ягодово вълшебство
Смути с киви и банан

Необходими продукти: 3 банана 4 броя киви 500 милилитра домашно заквасено мляко листенца прясна ...

виж още...


Смути с киви и банан
Защо закваските на Лактина?


Екипът на фирмата е формиран от учени и специалисти с богат професионален опит в разработване и производство на лиофилизирани пробиотици и стартерни култури. В изградените микробиологичен и физикохимичен център в ЛАКТИНА ООД се извършват анализи и научни разработки на продукти и технологии под ръководството на висококвалифицирани учени и производствени специалисти с дългогодишен опит в областта на млечната индустрия, медицината и микробиологията. Изследователският екип на фирмата в момента включва четирима научни работници с докторска степен и три технически асистента с многогодишен лабораторен опит. Производственият процес се провежда и контролира от квалифицирани оператори и технически персонал.


виж още...