Закваски за приготвяне на домашно кисело мляко

Цената за транспорта варира между 5 и 9 лв.
в зависимост от големината на населеното
място и отдалечеността от София

Продукти

Видове закваски

Закваска за кисело мляко с роза

Натурална закваска

Поръчай онлайн само сега за 5,40лв.

Една опаковка съдържа 10 пакетчета

Закваска за кисело мляко с роза

Поръчай онлайн само сега за 6,00лв.

Една опаковка съдържа 10 пакетчета

Йогуртиера

Препоръчваме използването на нашата йогуртиера, която е проектирана за нашите закваски.

Йогуртиера

Поръчай онлайн само сега за 34,99лв.

Пробиотици

БиоАктив

Поръчай онлайн само сега за 7,20лв.

Хепатобион

Поръчай онлайн само сега за 7,80лв.

Шоко Перли

Поръчай онлайн само сега за 5,70лв.

Пробиотик за животни „Лактина“ 500гр.

Поръчай онлайн само сега за 21,00лв.

1x   =   10x   =   10x

Сега изсушени листенца от карловска роза дамасцена ще се комбинират с лечебните свойства на българското кисело мляко. Здравословна комбинация от млечно- кисели микроорганизми, благоприятстващи стомашно-чревната флора и лиофилизиран естествен розов лист влияещ анти – токсично на черния дроб. Идеята е тези уникални, известни в цял свят български продукти да бъдат съчетани в едно, така че да се засили благотворното им влияние върху човешкия организъм.

Рецепти с мляко от натурална закваска:

Плодова салата

Начин на приготвяне: Използвайки закваска с вкус и аромат на роза, получаваме прекрасно десертно …

виж още…

Цедено кисело мляко с мед и орехи

Начин на приготвяне: Заквасили сте един литър прясно мляко със закваска за кисело мляко с българска …

виж още…

Мъфини с розово мляко

Начин на приготвяне: Пресяваме първо брашното и бакпулвера. Добавяме към тази смес и содата. Разбиваме …

виж още…

Защо закваските на Лактина?

Екипът на фирмата е формиран от учени и специалисти с богат професионален опит в разработване и производство на лиофилизирани пробиотици и стартерни култури. В изградените микробиологичен и физикохимичен център в ЛАКТИНА ООД се извършват анализи и научни разработки на продукти и технологии под ръководството на висококвалифицирани учени и производствени специалисти с дългогодишен опит в областта на млечната индустрия, медицината и микробиологията. Изследователският екип на фирмата в момента включва четирима научни работници с докторска степен и три технически асистента с многогодишен лабораторен опит. Производственият процес се провежда и контролира от квалифицирани оператори и технически персонал.

виж още…