Закваски за приготвяне на домашно кисело мляко

Цената за транспорта варира между 5 и 9 лв.
в зависимост от големината на населеното
място и отдалечеността от София

Продукти

Видове закваски

Натурална закваска

Натурална закваска

Поръчай онлайн само сега за 5,40лв.

Една опаковка съдържа 10 пакетчета

Закваска за кисело мляко с роза

Поръчай онлайн само сега за 6,00лв.

Една опаковка съдържа 10 пакетчета

Йогуртиера

Препоръчваме използването на нашата йогуртиера, която е проектирана за нашите закваски.

Йогуртиера

Поръчай онлайн само сега за 34,99лв.

Пробиотици

БиоАктив

Поръчай онлайн само сега за 7,20лв.

Хепатобион

Поръчай онлайн само сега за 7,80лв.

Шоко Перли

Поръчай онлайн само сега за 5,70лв.

Пробиотик за животни „Лактина“ 500гр.

Поръчай онлайн само сега за 21,00лв.

1x   =   10x   =   10x

Българското кисело мляко е известно по цял свят с вкусовите си качества. За хората по света то е деликатес, а зa българите е част от ежедневното меню, коeто винаги присъства на трапезата. От кисело мляко българите правят много ястия. То влиза в състава на рецепти за супи, салати, десерти, гарнитури и т.н. Кисело мляко може да се прави и в домашни условия, стига да се спазват някои основни правила. То се приготвя със специална закваска, изолирана от българската природа, разработена за приготвянето на натурално българско кисело мляко с традиционен вкус. С едно пакетче се заквасва един литър мляко, а една кутия е за закваска на минимум 10 литра прясно мляко.

Рецепти с мляко от натурална закваска:

Smoothie с кисело мляко и ягода

Продукти за приблизително 300мл: – 3 с.л. кисело мляко – 3 с.л. прясно мляко – 6 ягоди (замразени) – 3 с.л. …

виж още…

Ягодово вълшебство

Вкусете от блаженството, което наричаме просто „Ягодов шейк”… Необходими продукти: 250 гр. ягоди …

виж още…

Как да направим автентично българско кисело мляко

Начин на приготвяне с йогуртиера 1. Сварете млякото – над 90°C 2. Охладете до 45°C 3. Поставете млякото …

виж още…

Смути с киви и банан

Необходими продукти: 3 банана 4 броя киви 500 милилитра домашно заквасено мляко листенца прясна …

виж още…

Защо закваските на Лактина?

Екипът на фирмата е формиран от учени и специалисти с богат професионален опит в разработване и производство на лиофилизирани пробиотици и стартерни култури. В изградените микробиологичен и физикохимичен център в ЛАКТИНА ООД се извършват анализи и научни разработки на продукти и технологии под ръководството на висококвалифицирани учени и производствени специалисти с дългогодишен опит в областта на млечната индустрия, медицината и микробиологията. Изследователският екип на фирмата в момента включва четирима научни работници с докторска степен и три технически асистента с многогодишен лабораторен опит. Производственият процес се провежда и контролира от квалифицирани оператори и технически персонал.

виж още…