
18.06.2019
Начин на приготвяне:
Разбиваме 2 яйца, заквасено кисело мляко с чаена лъжичка сода бикарбонат и малко захар. Сместа изсипваме в кладенче в брашното и започваме да объркваме и месим и докато се получи гладко и меко тесто. Тестото разточваме на дебел лист и нарязваме на ромбоиди,които пържим в загрято олио. Бухтичките сервираме с мед и айран.
Обратно към Рецепти с натурално кисело мляко Следваща статия
Начин на приготвяне:
Разбиваме 2 яйца, заквасено кисело мляко с чаена лъжичка сода бикарбонат и малко захар. Сместа изсипваме в кладенче в брашното и започваме да объркваме и месим и докато се получи гладко и меко тесто. Тестото разточваме на дебел лист и нарязваме на ромбоиди,които пържим в загрято олио. Бухтичките сервираме с мед и айран.
Обратно към Рецепти с натурално кисело мляко Следваща статия
Продукти на промоция
Традиционна българска закваска за кисело мляко
Една опаковка съдържа 10 пакетчета
10.20лв.
Добави в количка Прочети повече
Българска пробиотична закваска за кисело мляко
Една опаковка съдържа 10 пакетчета
11.40лв.
Добави в количка Прочети повече
Традиционна закваска за кефир
Една опаковка съдържа 10 пакетчета.
10.80лв.
Добави в количка Прочети повече
Закваска с лиофилизирани листенца от българска маслодайна роза за домашно кисело мляко
Една опаковка съдържа 10 пакетчета
11.40лв.
Добави в количка Прочети повече
Introduction Bundle
Любимите ви продукти в една кутия
106.92лв.118.80лв.
Добави в количка Прочети повече