Рецепти с натурално кисело мляко /

Пастет от печени патладжани и кисело мляко

18.06.2019
Продукти:

2 патладжана
сок от един лимон
2 скилидки чесън
100 г кисело мляко
5 стръка мента
сол
смлян черен пипер
2 с л зехтин
кедрови ядки

Приготвяне:

• За рецептата „Пастет от печени патладжани и кисело мляко“ патладжаните се изпичат, обелват се и се намачкват.
• Прибавя се пресованият чесън и сокът от лимона и се разбърква добре.
• Листата от ментата се накълцват и се смесват с киселото мляко.
• Прибавят се към патладжаните.
• Сместа за рецептата „Пастет от печени патладжани и кисело мляко“ се разбърква добре и се посолява на вкус.
• Кедровите ядки се запичат на сух тиган.
• Пастета се поставя в купа за сервиране, полива се със зехтин и се поръсва с кедровите ядки.
Бележки:

Рецепта за Пастет от печени патладжани и кисело мляко – рецепта за вкусен пастет от печени патладжани и кисело мляко, чудна разядка за лятото и есента.

Обратно към Рецепти с натурално кисело мляко Следваща статия


Продукти на промоция


закваска
Традиционна българска закваска за кисело мляко
Една опаковка съдържа 10 пакетчета
10.20лв.
Добави в количка Прочети повече

закваска
Българска пробиотична закваска за кисело мляко
Една опаковка съдържа 10 пакетчета
11.40лв.
Добави в количка Прочети повече

закваска
Традиционна закваска за кефир
Една опаковка съдържа 10 пакетчета.
10.80лв.
Добави в количка Прочети повече

закваска
Закваска с лиофилизирани листенца от българска маслодайна роза за домашно кисело мляко
Една опаковка съдържа 10 пакетчета
11.40лв.
Добави в количка Прочети повече

закваска
Introduction Bundle▸Оригинални български закваски и натурални пробиотици и пробиотични комбинации▸Лактина ООД
Introduction Bundle
Любимите ви продукти в една кутия
106.92лв.118.80лв.
Добави в количка Прочети повече