
18.06.2019
Начин на приготвяне:
Измивате и подсушавате патладжаните. След това ги изпичате на слаба фурна 45-50 минути. Обелвате и ги пасирате с вилица, когато изстинат. 2-3 скилидки чесън счукайте с малко сол и го смесете го с заквасеното от вас и отцедено киселото мляко. В патладжаните добавете оцет на вкус и смесете с киселото мляко. Най-накрая добавете една лъжица сухар. Преди поднасяне наръсете с малко пресен магданоз.
Обратно към Рецепти с натурално кисело мляко Следваща статия
Начин на приготвяне:
Измивате и подсушавате патладжаните. След това ги изпичате на слаба фурна 45-50 минути. Обелвате и ги пасирате с вилица, когато изстинат. 2-3 скилидки чесън счукайте с малко сол и го смесете го с заквасеното от вас и отцедено киселото мляко. В патладжаните добавете оцет на вкус и смесете с киселото мляко. Най-накрая добавете една лъжица сухар. Преди поднасяне наръсете с малко пресен магданоз.
Обратно към Рецепти с натурално кисело мляко Следваща статия
Продукти на промоция
Традиционна българска закваска за кисело мляко
Една опаковка съдържа 10 пакетчета
10.20лв.
Добави в количка Прочети повече
Българска пробиотична закваска за кисело мляко
Една опаковка съдържа 10 пакетчета
11.40лв.
Добави в количка Прочети повече
Традиционна закваска за кефир
Една опаковка съдържа 10 пакетчета.
10.80лв.
Добави в количка Прочети повече
Закваска с лиофилизирани листенца от българска маслодайна роза за домашно кисело мляко
Една опаковка съдържа 10 пакетчета
11.40лв.
Добави в количка Прочети повече
Introduction Bundle
Любимите ви продукти в една кутия
106.92лв.118.80лв.
Добави в количка Прочети повече