17.06.2019
От 1 чаша мазнина, 1 чаша добре стрито сирене, ½ чаша домашно заквасено кисело мляко, 1 лъжичка сода, 1 лъжичка сол и брашно замесваме тесто с твърдина, да може да се точи.
Разделяме тестото на две питки и всяка питка точим на кора с дебелина ½ см. Режем с нож пръчици, дълги 8–10 см. и широки 1½ см. Нареждаме ги в намазана тавичка, мажем с яйце, ръсим с едра сол или ким и печем до зачервяване в силна фурна.

Обратно към Рецепти с натурално кисело мляко Следваща статия


Продукти на промоция


закваска
Традиционна българска закваска за кисело мляко
Една опаковка съдържа 10 пакетчета
10.20лв.
Добави в количка Прочети повече

закваска
Българска пробиотична закваска за кисело мляко
Една опаковка съдържа 10 пакетчета
11.40лв.
Добави в количка Прочети повече

закваска
Традиционна закваска за кефир
Една опаковка съдържа 10 пакетчета.
10.80лв.
Добави в количка Прочети повече

закваска
Закваска с лиофилизирани листенца от българска маслодайна роза за домашно кисело мляко
Една опаковка съдържа 10 пакетчета
11.40лв.
Добави в количка Прочети повече

закваска
Introduction Bundle▸Оригинални български закваски и натурални пробиотици и пробиотични комбинации▸Лактина ООД
Introduction Bundle
Любимите ви продукти в една кутия
106.92лв.118.80лв.
Добави в количка Прочети повече